Регистрација

    
Профили со невалидни e-mail адреси ќе бидат избришани. Доколку не ја потврдите вашата e-mail адреса, нема да може да додадете оглас.

 
Телефонски број за контакт на вашите огласи. Профили со невалиден или непостоечки број ќе бидат избришани.
Зошто да се регистрирам?

Mobile24.mk ви овозможува бесплатно да публикувате огласи за моторни возила, гуми и автоделови. За да додадете оглас, треба да сте регистриран корисник.

Како регистриран корисник ги имате следните привилегии:

  • Бесплатно додавање на огласи
  • Промена на оглас
  • Колку пати е прегледан вашиот оглас
  • Управување на информацијата за контакт и приватност
  • и многу други...