Како да додадам оглас?

Mobile24.mk ви овозможува бесплатно да публикувате огласи за моторни возила, гуми и автоделови. За да додадете оглас, треба да сте регистриран корисник. Доколку сте регистриран корисник, прескокнете на чекор 2.

Чекор 1: Регистрација

Регистрацијата е брза, лесна и бесплатна. За да се регистрирате пополнете ја формата за регистрација ОВДЕ. Задолжително треба да ја потврдите вашата регистрација по e-mail.

Чекор 2: Најавете се

Ако веќе сте се регистрирале, најавете се ОВДЕ. По внесувањето на вашата e-mail адреса и лозинка кликнете на "Додади оглас" од менито погоре на сајтот.

Додади оглас

Чекор 3: Изберете каде да го додадете вашиот оглас

На страницата за избор на тип на моторно возило изберете ја соодветната категорија во која сакате да го додадете огласот.

Изберете категорија

Чекор 4: Внесете ги податоците за огласот

По избор на категоријата, внесете ги податоците за вашиот оглас. Колку повеќе точни информации има во огласот, толку по успешен ќе биде.

Пополнете ги податоците

Откако ќе ги прегледате внесените информации, притиснете го копчето "Додади го огласот" на крајот од формуларот.

Чекор 5: Додадете слики

Имате можност да прикачите до 10 слики на Вашиот оглас. Дозволени се само JPG формат на слики со големина до 4MB. Почетна слика е првата прикачена слика. Огласите без слики, ќе бидат покажани после последниот оглас кој има слика и нема да бидат објавени на Facebook страницата на Mobile24.mk.

Додади слики

За да додадете нова слика, притиснете на копчето "Прикачи слика" и изберете ја сликата. Откако ќе ги прикачите сите слики, притиснете го копчето "Зачувај ги промените".

Чекор 6: Споделете го огласот на Facebook

За поголем успех на вашиот оглас, споделете го на Facebook.

Facebook