Пријави злоупотреба

Доколку сакате да пријавите оглас за кој сметате дека е измама и/или ги нарушува правилата за огласување на сајтот, отидете на страницата на огласот и под галеријата со слики претиснете на линкот Пријави злоупотреба.

Mobile24 соработува со Министерството за внатрешни работи на Република Македонија во постапки за откривање на измами и измамници.