Fiat Polonez

700EUR

Fiat Polonez, половно товарно комбе

17,250 km
1994 година
1,598 cm/3
64 hp
бензин
мануелен менувач
1+1 седиште
носивост 925 kg
црвена


Дополнителна информација

Пекап во работна состојба со променaт мотор со мотор од застава Во работна состојба. Македонсики Таблици. E maил coma722@gmail.com Тел ++389 70 232876 Pekap në gjendndje pune me motor të ndëruar me motor të zastavës Në gjendje pune. Tabelat të maqedonis. E mail coma722@gmail.com Tel ++ 389 70232876

Контакт

Fiat Polonez во Струга
Локација: Струга

Приватно лице
Телефон: 070 / 232 876

Испрати e-mail

Interesno.com.mk

Неодоливата архитектура на СингапурНеодоливата архитектура на СингапурСингапур има неодолива убавина со архитектурата...
Што значи среќата во денешно времеШто значи среќата во денешно времеВо денешно време е широк поим значењето на зборот „среќа“...
Пародија на стомачен танцПародија на стомачен танцСекогаш ќе видиме на интернет некој што ќе ни ја разубави вечерта или денот...
Постапка за бекап на стар iPhone и Restore на iPhone XПостапка за бекап на стар iPhone и Restore на iPhone XМногумина имаат проблем кога се префрлаат на најновиот iPhone...
Добро извежбани професионалци крадат модерна колаДобро извежбани професионалци крадат модерна колаПогледнете како се краде најновиот Мерцедес...